китайските ПЧИ Fundamentals ExplainedИскам да подчертая, че със своята сексуална непринуденост бездомните кучета ни показват един от възможните пътища за разрешаване на демографския проблем в България, а и в Европа. Ние имаме редкия шанс да ги наблюдаваме и изучаваме отблизо, в смисъл че въпреки милионите, наливани за тяхното унищожаване, те се плодят и множат безпрепятствено, и да използваме наученото за разрешаване на собствените си демографски проблеми. Обнадежден съм, че младото поколение върви по стъпките на бездомните кучета и това – надявам се – ще доведе до скорошни положителни резултати относно прираста на населението, още повече, че в лицето на ромското население имаме едни истински последователи на кучешкия начин на живот и виждаме, че той наистина води до завидна раждаемост в техните среди.

Днес, когато нашата собственост е достатъчно закриляна, ние по-лесно можем да живеем без пари, отколкото без бедни, защото кой щеше да работи (в такъв случай)? Разбира се, в наш интерес е да закриляме от гладна смърт работниците, които са ни необходими, но те не бива да получават нищо, което може и си заслужава да бъде спестено. Единствената възможност за тях да се издигнат над жалкото си положение би било необикновено трудолюбие и недояждане, но това едва ли е постижимо. Нашият интерес изисква по-голямата част от бедните никога да не стоят без работа, дори да работят на две или три места и, въпреки това, винаги изцяло да изразходват това, което получават.

Разпространението и публичността му станаха възможни почти изцяло благодарение на социалните мрежи. Какъв анализ и какви заключения можете да си извадите от този факт?

Въпросните структури може да са както с български, така и с чуждестранен произход. Четвърта власт в България реално не съществува.

„Г-да капиталисти, Революцията чука на вратата!“ – официална реч на Ернесто (Че) Гевара пред българския народ

Не е ли необходима една по-голяма справедливост в разпределението на обществените богатства, поне за осигуряването на жизнения минимум на тази част от обществото?

Забелязали ли сте, че всеки опит да се превърнете в сплотен колектив, бива блокиран и потъпкван моментално? Че всеки, който познава правата си и се опитва да ги защитава, става жертва на чувството на безнаказаност у тези грабители и бива на часа изхвърлен на улицата? Че във вашата фирма законите в държавата не website важат? Че всеки опит, всяка отронена дума за синдикат, стачки, протести, биват смазани най-брутално и безскрупулно? Откъде идват печалбите на вашите капиталистически господари, ако вие работите толкова лошо и некачествено, колкото те се опитват да ви втълпят?

ние може да сме изградили международна космическа кучешка станция “Лай”, а защо не и да сме пратили първото бездомно куче на Луната: “Една малка кучешка лапа на Луната, една голяма перспектива за бездомните кучета!”

Другари! Време е да отхвърлите властта на капитала, на капиталистическите изроди и техните подлоги. Време е да отхвърлите безмилостната експлоатация на вашия труд. Време е да се организирате и обедините. Създавайте синдикати, търсете си правата, бъдете част от държавата. Общувайте помежду си, а не с телевизора. Обсъждайте, настоявайте, обединявайте се. Заедно си търсете правата от работодателя, заедно изисквайте достойно заплащане на труда си.

Безкрайна е тяхната наглост, не стига, че са използвали част от парите не по предназначение, а за различни социални придобивки, за които

Нима не е логично, че ние ще представим нашата гледна точка, много по-добре, по-ясно, по-обосновано, по-обширно, по-свободно, чрез новите възможности които ни предоставят социалните мрежи, отколкото ако гостуваме за петнадесет минути при някаква истерична журналистка или в секундите които ни отделяте в новините си?

След като въпросното признание бе сведено до знанието на българските управляващи от президента на ЕС Херман ван Ромпой, премиерът Борисов продължи да твори чутовната българска история. Той откри метрото, което откритие за малко щеше да бъде помрачено, тъй като не успя да открие пътя до него, но благодарение на древния български дух тази малка пречка бе преодоляна с пренебрежение. Самият Ромпой остана впечатлен от продължаващите български постижения в сферата на архитектурата и инфраструктурата.

Те знаят ли как се гради рейтинг, колко интервюта се дават, колко социологически проучвания са необходими, колко статии се пишат, колко километра магистрали се асфалтират, колко станции на метрото се откриват? Но тях, това не ги интересува . . .

– Има съмнения, че вашият доклад не е обективен, а тенденциозен и има политически цели – как бихте коментирали това?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *